Jij? Een coach?


Datum:08-09-2016 - Door: Ellen Engelman

JIJ? EEN COACH?

 

Laatst sprak ik iemand die zei: Mooi wat jij doet en kunt, maar ik heb toch geen coach nodig?

Dat is maar hoe je het bekijkt. Wellicht heb je je leven redelijk op de rit. Een baan, een relatie, eventueel huis en misschien ook nog leuke kinderen. Het lijkt allemaal te kloppen. Toch zijn er momenten van twijfel, of gebrek aan motivatie, onverwachte reacties op bepaalde situaties en dan altijd weer die stress….

Natuurlijk zijn er in mijn praktijk clienten die behoorlijke problemen hebben die hen het dagelijks functioneren beletten, maar ik krijg ook heel veel mensen op mijn pad, die hun leven weer een beetje komen ‘aanscherpen’, de puntjes op de i zetten. Net als je auto een APK krijgt. Alles doet het nog, maar als je de remmen niet laat bijstellen, zullen ze je ooit in de problemen brengen.

Jij zou kunnen werken aan het loslaten van  overtuigingen, of onverwerkte trauma’s uit je jeugd, waardoor je soms net anders reageert op een situatie dan je zou verwachten. Omdat het opgeslagen is in je onderbewuste, ken je er het bestaan niet van, maar ondervindt wel de gevolgen). Ik help  om dat uit te werken. En zo wordt het leven dan stukje bij beetje relaxter en vanzelfsprekender.

De manier om er ook optimaal van te genieten, (het leven) lief te hebben en te groeien.

Zo simpel kan het zijn: Happiness is a Piece of Cake.

Effortless coaching brengt je bij de doelen die je diep van binnen wilt bereiken. En dat hoeven geen aardverschuivingen in je leven te zijn, maar het zijn wel die dingen die net het verschil maken.

Kom eens praten. Die ontdekkingssessie (1,5 – 2 uur) krijg je van mij cadeau. Daar geven we het eerste duwtje. Als het bevalt starten we daarna een coachingstraject. Geen uurtje-factuurtje, maar met twee vaste afspraken van twee uur per maand en de mogelijkheid om altijd op mij terug te vallen wanneer je dat nodig hebt. Ik help je met alles waar dat maar nodig is, van sollicitatiegesprek tot relatieproblemen.

Jij bent de expert van jouw leven, dus jij bepaalt waar we naartoe gaan. Ik ben de ervaren, betrokken en vakkundige coach. Om uiteindelijk terecht te komen bij het voor jou optimale resultaat: moeiteloos leven en werken. (Waarbij je ook moeiteloos leert omgaan met die dingen die even niet zo vanzelf gaan).

Bel of mail me voor een afspraak, je hebt niets te verliezen en veel te winnen!