COACHING


 

 Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt - Johan Cruijff

 

 

 

 

Herken je dat?

Over het algemeen heb je het best naar je zin in het leven, maar soms zijn er van die speldeprikken. Dan reageer je ineens onverwacht fel op iets waar dat niet nodig is, of je klapt dicht in bepaalde situaties. Of je hebt een knagend gevoel van ontevredenheid, of misschien neerslachtigheid. En dat terwijl je leven daar toch eigenlijk helemaal geen aanleiding toe geeft.

Of je loopt telkens weer tegen dezelfde ergernissen of angsten aan. Je kunt je niet herinneren waar dat vandaan zou kunnen komen, maar het speelt een grote rol in je leven.

Of: je weet dat je ontzettend goed bent in wat je doet, maar als het erop aankomt dan trek je je terug, durf je je niet te uiten of het voortouw te nemen. Achteraf heb je daar spijt van, maar op het moment heb je niet het vertrouwen om jezelf krachtig neer te zetten.

En hoe zit het met de liefde? Durf jij vanuit je hart te leven? Open te zijn en te staan voor al die liefde die om je heen is. Niet alleen naar een partner, maar ook naar je naasten en goede vrienden, of gewoon diegene die dat even nodig heeft. Durf jij te voelen?

Waarschijnlijk kun je zelf nog wel meer situaties bedenken waarin je nou net even niet zo lekker in de flow zat als je zou willen.

Hiermee kan ik je helpen. We gaan samen op zoek naar waar die belemmeringen, gevoelens of blokkades vandaan komen en we gaan ze aanpakken. Op het niveau waar ze ook ontstaan zijn. Zodat je er in de toekomst nooit meer last van zult hebben. En dan zul je merken dat het leven nog veel mooier is dan je je ooit gedacht had. 

Je geniet weer, van grote en kleine dingen, je functioneert goed en vanzelfsprekend in je werk, je prive leven en waar dan ook. Kortom, het leven is moeiteloos geworden; het lacht je toe. En daar heb jij, heeft iedereen recht op!

Effortless coaching

Wij werken in een gelijkwaardige relatie samen om langzaamaan de kluwen te ontwarren. zodat je weer overzicht hebt en je weer in de stroom van het leven raakt. Jij bepaalt waar je, samen met mij, aan wilt werken. Ik ben er voor je, ook buiten de reguliere sessies mag je me altijd bellen of mailen als je daar behoefte aan hebt. 


Het is nadrukkelijk geen ADVIES traject, want jij bent de expert over jouw leven. Mijn expertise is het coachingsproces. Ik help je om verder te gaan dan het managen van je actielijst, om nieuwe capaciteiten te ontwikkelen zodat je met alles wat het leven op je pad brengt, kunt omgaan.

Ik maak gebruik van krachtige interventiemethoden die zijn gestoeld op de allernieuwste wetenschappelijke inzichten met betrekking tot celgeheugen en kwantumfysica. 

Effortless coaching is een open benadering die op basis van inzicht in de werking van de mens als informatiesysteem, de onderliggende principes van deze verschillende methodes volgt en hun plaats geeft in een Geintegreerde Interventie Methodiek voor alle voorkomende onderbewuste blokkades zoals geinstalleerde overtuigingen, onafgemaakte ervaringen en spookclusters.

Ontdekkingssessie

Vraag je je af of dit wel iets voor je is?

Dan krijg je van mij een twee uur durende ontdekkingssessie, gratis! Daarin kunnen wij elkaar leren kennen, kun je me vertellen waar je staat in het leven en kan ik je uitleggen hoe ik werk. Dan kun je rustig afwegen of je met mij in zee wilt gaan.

Bellen? 0610573117

Of stuur even een mailtje: welkom@ellen-engelman.nl

Dan spreken we wat af.

Tot dan!  

Ellen