DIALOOG MET JE GIDS


Dialoog met je gids

 

 vijftien jaar !!!

 

 

Toen ik voor het eerst kennismaakte met mijn gids, Saya werd ik getroffen door haar zachtheid en warmte, maar vooral door de herkenning. Deze vrouw hoorde bij mij en wat ze me vertelde was zo vol liefde dat ik er ter plekke om moest huilen ….. midden in een drukke natuurwinkel in Almere, waar ik aan een wiebelig tafeltje mijn eerste dialoog voerde met mijn gids. En waar ik te horen kreeg dat het één van mijn levensdoelen is om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun gids(en). Ik doe dat inmiddels tien jaar en heb al honderden mensen in lezingen, cursussen en consulten in contact gebracht met hun gids(en).

Na die eerste keer zijn er nog vele dialogen gevolgd, niet alleen met Saya, maar ook met de anderen. En telkens weer is er dat gevoel van “goh dat dat mij mag overkomen”. Ik hoor dat ook van de deelnemers in de cursussen “Dialoog met je gids”. Het is een nog nooit eerder ervaren sensatie. Dat is ook niet gek. De liefde van gidsen voor jou is onvoorwaardelijk; iets wat we hier op aarde niet kennen. Na jaren uit beeld te zijn geweest, is de herkenning van de energie van je gids een warme deken, een “weten”, het maakt dat je je heel bijzonder voelt. Inmiddels heeft Saya een stapje terug gedaan. Ik word nu dagelijks begeleid door Boris, een stoere middeleeuwse man. Hij is minder spraakzaam dan Saya maar zeker zo wijs. Ik heb heel veel aan zijn aanwijzingen en zijn voorspellingen blijken keer op keer, sneller dan ik verwacht, uit te komen. Bij mijn “reconnection” in april 2009 kwam naast Saya en Boris ook de engel Jezemiel zich melden. Hij gaf mij inzicht in mijn pad voor de komende tijd. De beide gidsen stonden naast hem te glunderen ….. Als medium leg ik gemakkelijk contact met “de andere kant”. En ik voldoe met hart en ziel aan mijn missie om deze kennis met zoveel mogelijk mensen te delen, zodat ook zij kunnen delen in de wijsheid van hun gidsen, maar bovenal mogen baden in hun onvoorwaardelijke liefde.

De manieren waarop ik je in contact kan brengen met je gids zijn: 

In LEZINGEN waarover ik graag tevoren een persoonlijk of telefonisch overleg heb, zodat ik de lengte en inhoud kan aanpassen aan het aanwezige publiek.    

In CURSUSSEN In een kleine groep leer je in vier avonden hoe je het contact maakt met je gids(en) en via automatisch schrift kunt delen in hun liefde en wijsheid. Op die vier avonden behandelen we ook andere aspecten van begeleiding. Onder anderen gaan we op zoek naar je totemdier. Zonder uitzondering wordt deze cursus door de deelnemers ervaren als een verrijking van hun leven en zie je dat ze in die weken een spirituele groei doormaken.  Bijdrage 125 euro. Incl. koffie/thee/versnaperingen/alle materialen en certificaat.

In de WORKSHOP waarin je in één dag leert op veilige manier communiceren met je gids(en). Minder diepgaand dan de vier avonden, maar aan het eind van de dag kun je het contact leggen en communiceren.  Bijdrage 75 euro incl. koffie/thee/versnaperingen/sapje bij de lunch (die je zelf meebrengt)/alle materialen en een certificaat.

Hieronder de data van de cursussen in het najaar 2017. Als je wilt kom ik ook naar jou om cursus of workshop te geven. Bij voldoende deelname in een centrum, of zelfs voor min. 5 deelnemers bij jou thuis (dan is de cursus voor jou gratis). Niet verder dan 100 kilometer vanaf Amersfoort. 

Programma voorjaar 2017

 

Zondag 26 november 2017 Dialoog in 1 dag (workshop) Amersfoort, 10.30 - 16.30 
Bijdrage 75 euro, dat is inclusief: alle materialen , koffie, thee, versnaperingen, certificaat en een drankje bij de lunch (die je zelf meeneemt)

 

Er is nu geen avondcursus gepland maar als je die zou willen volgen, neem contact met me op, bij voldoende belangstelling organiseer ik die graag.

 

AANMELDEN S.V.P. VIA DE AGENDA OP DEZE SITE