KLAAR VOOR DE WARE


 

Klaar voor de ware!

 

"Je ware partner is niet degene die voldoet aan al je eisen,

je ware partner is diegene voor wie je al je eisen laat vallen”

 

Dag single, Ken je dat? Denk je net een leuk iemand te hebben gevonden en dan word je ontzettend geraakt door wat diegene doet of zegt......... Of je bent al een heel eind in het contact en dan haak je af, gewoon omdat je niet durft te geloven dat het nu wel goed zal gaan en je liever op dit moment afscheid neemt, dan later met veel pijn. Er zijn nog meer varianten, maar uit gebeurtenissen als hierboven blijkt dat je nog niet los bent van je liefrdesverleden. Soms is dat ook niet zo raar, zeker als je meteen van de ene in de volgende relatie stapt. Dan zit je oude partner ook energetisch nog in je systeem.

Het allerbeste is dat je  "heel" een nieuwe relatie instapt. Verlost van alle oude verdriet, pijn frustraties en woede. Natuurlijk zijn er altijd mooie herinneringen en die kun je bewaren op een plekje waar je ze altijd kunt terugvinden. Die horen bij je! Ook als je niet van plan bent om die nieuwe relatie in te stappen is het van essentieel belang dat je niet blijft hangen in oude woede, verdriet en pijn. Voor jezelf. Gewoon omdat het beter voelt, je meer energie hebt en rustiger bent. Maar ook voor het geval zomaar toevallig, terwijl je het niet had verwacht of van plan was, er een nieuwe liefde in je leven komt.

In een workshop van een dag gaan we met een vrouwen- of mannengroep aan de slag met oud verdriet, loslaten van vroegere verbindingen en natuurlijk met je zelfvertrouwen. Je hart krijgt een centrale plaats op die dag. Daarna kun je die nieuwe partner het beste geven wat je te bieden hebt. JE PURE ZELF! Want die ander verdient dat! Je ware zelf, is ook diegene, die je zielsverwant zal herkennen. Niet diegene met dat masker of dat sausje van welk gedrag ook, nee, de zielen herkennen elkaar aan de basis van het zijn van de betreffende persoon.  Op deze dag zetten we ook je wens om je die soulmate te ontmoeten uit in het universum.

Mochten er op de workshopdag zaken naar boven komen die verder en dieper gaan dan slechts het loslaten, dan kun je ervoor kiezen om die in een therapietraject uit te werken. Maar meestal volstaat de workshop. Er zijn afzonderlijke groepen voor mannen en vrouwen.

Een week of zes na de laatste dag is er een tweede bijeenkomst voor iedereen. In die bijeenkomst, waarin ook veel wordt uitgewisseld, doen we oefeningen in verbinden. Zonder lading, maar wel vanuit het hart. Na de tweede bijeenkomst is er, een heel mooi slotritueel.

Daarns drinken we een drankje en is er optioneel en voor eigen rekening, een eenvoudige maaltijd. Alles in een veilige omgeving met aardige mensen.

Er zijn twee begeleiders en een groep op de eerste dag bestaat uit maximaal 15 personen.Zo kunnen we iedereen voldoende aandacht geven.

De bijdrage aan de workshop is 111 euro. (1 is het getal van het nieuwe begin, met drie 1-en kan het niet meer stuk)
Daarvoor krijg je: 
- een uitgebreide telefonische intake vooraf
- koffie, thee, versnaperingen op beide dagen
- alle materialen
- een mooi slotritueel en de eerste consumptie na afloop daarvan 
- de (eenvoudige) maaltijd daarna is voor eigen rekening.

Als je hebt deelgenomen aan deze workshop, ben je van harte welkom om de tweede bijeenkomst nog een keer bij te wonen, zonder kosten. 


Najaar 2016

Zaterdag 11 maart 2017 Amersfoort Klaar voor de Ware voor vrouwen

Zaterdag 4 maart 2017 Amersfoort Klaar voor de Ware voor mannen

De datum van de terugkomdag bespreken we met de groep, ook omdat die zou vallen in de periode van feestdagen. 

 

Alle informatie en aanmelden via: welkom@ellen-engelman.nl, of 06 10573117