testimonials


 

 zonnebloemen

 

 hieronder een bloemlezing van wat er zoal aan reacties op mijn activiteiten binnenkomt......
(in het kader van de authenticiteit heb ik de tekst letterlijk overgenomen)

 

Nieuwsbrief

 

Ik wil je bedanken voor de prachtige en leerzame nieuwsbrieven die ik van je ontvang.

 

Een mooie nieuwsbrief in deze zeer bijzondere tijd. 

Vanmorgen na het opstaan heb ik er voor gekozen om jouw nieuwsbrief te lezen ipv de krant.
Het heeft me heel goed gedaan, vooral de liefde en de kracht waar je over spreekt zijn op dit moment voor mij ook DE!!! grote drijfveren in mijn leven om naast alle leed wat er is mezelf goed overeind te houden.
THANKS, ik vind je een bijzonder mens!!!!!
Ga vooral graag verder met deze fijne inspirerende nieuwsbrieven.

 

Hallo Ellen,
Dank voor je inspirerende nieuwsbrief !

warme lieve groet

een vriendin liet me je nieuwsbrief lezen en dat was een prettige ervaring!
Weer even stilstaan bij zaken die er echt toe doen, een stukje bezinning.........
Dank je wel!

ik bewonder jou, met al je moed en talenten.
Jou nieuwsbrief voelt zo krachtig en liefdevol aan , mijn hartelijke dank ervoor.

Met de bouwstenen die je regelmatig aandraagt in je voedende Nieuwsbrieven,
gaan wij ook aan de slag.
Niet alleen voor onszelf, maar we maken er ook – met hart en ziel - vele anderen
deelgenoot van.
Ook namens hen....dankjewel !

Sinds een klein jaartje lees ik jou nieuwsbrief. Deze keer keek ik er echt naar uit. Dacht "toevallig" gisteren: wanneer zou die nieuwsbrief weer komen... En tatataa...vandaag was de nieuwsbrief er!Ik heb m net helemaal gelezen en kreeg t gevoel dat ik je wilde bedanken. Met sommige dingen vraag ik me niet meer af: waarom? het voelt gewoon zo nu. Dus bij deze bedankt voor je nieuwsbrieven. Ik lees ze erg graag!

Hallo Ellen. Ik ken je nog niet zo goed maar je uit nieuwsbrieven gaat zo’n positieve boodschap uit dat ik denk dat je een bijzonder mens bent en een verrijking voor de mensen om je heen.

Als ik je nieuwsbrief lees dan voel ik elke keer weer je betrokkenheid bij de veranderingen die gaande zijn. Het is leuk om te lezen hoe je je eigen ervaringen deelt met je lezers en ze uitnodigt om zelf ook stappen te zetten.
Ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden op hun weg naar een hogere frequentie.

Ontzettend bedankt voor je nieuwsbrief. Wat staat daar weer geweldig veel in om te weten en om mee aan de gang te gaan. Waar haal je voorts al die informatie vandaan. Zeer boeiend.
Ik vind het knap dat je het zo op papier kunt zetten, dat ik en naar ik aanneem menig ander, er veel aan hebben naar de naaste toe en onszelf.
Heel veel inspiratie en wijsheid gewenst bij al je aktiviteiten

 

 

Klaar voor de Ware

Dank je wel, voor alle inzichten die ik in de workshop Klaar voor de Ware van je heb gekregen. Ik kijk nu heel anders aan tegen het zoeken naar een partner. Ik heb rust, want ik weet dat ik niet moet zoeken maar mag vinden.

Lieve Ellen,
 
Ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie inzichten die ik bij jou in de workshop heb opgedaan. Ik heb het gevoel dat ik nu verder kan omdat ik weet wat voor mij de juiste richting is. Door jouw uitleg over zielemaatjes in dit leven heb ik het vertrouwen weer terug dat als de tijd rijp is, ik ook weer het juiste zielemaatje  op mijn pad zal treffen. Om ook met haar (of hem) de losse eindjes van de verbroken verbinding weer te mogen helen.
 
Ik heb al een aantal zielemaatjes mogen ontmoeten in dit leven en gelukkig heb ik met een aantal van hen mijn losse eindjes kunnen helen en mijzelf en de ander heb ik kunnen vergeven. Het is zo fijn om te weten waarom je iemand (hebt) ontmoet. En ook als deze persoon mijn leven weer verlaat, ik toch nog in staat ben om van deze persoon te houden. Met hart en ziel. Ik dacht altijd dat ik een rare was, maar het het is het mooiste wat  me kan overkomen besef ik nu, ondanks de pijn die het me soms doet. Helen en vergeven, omdat we nu eenmaal in een bijzondere tijd leven.
 
Dank je wel dat je mij de gelegenheid hebt gegeven om dit te ervaren.
 

Hoi Ellen,

Nog even een update van mijn gevonden liefde. Klaar voor de Ware heeft mij geholpen! Door los te laten en mijn wensen de cosmos in te sturen!

Mijn date met J op de laatste cursus dag was helemaal geweldig. We zijn een stel en vanaf het begin was duidelijk dat we we bij elkaar horen! Geen angsten of twijfels! We hebben een fijne relatie op basis van wederzijds respect, humor en eerlijkheid.

Het is echt feest!

 

Therapie/coaching

Mijn ontwikkeling verloopt voorspoedig, en daar mag jij ook je handtekening onder zetten! 

Ik heb weer rust in mijn leven en de mensen om mij heen kunnen dat ook merken. Misschien zijn zij jou nog dankbaarder dan ik ben.

Bij jou voel ik me altijd op mijn gemak; ik durf mezelf open te stellen en daardoor kan ik ook  helen. Dankjewel.

Mijn sessie bij Ellen was zeer bevrijdend. Ik heb inzicht gekregen in een situatie met een vriendin waarbij ik veel stress en spanning voelde. Het verschil met hoe ik de sessie in ging en daarna was opvallend. Alsof er iets van me afgegleden was... en alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Ellen is een topcoach!

 Ellen als coach:
“Een woord: een gigant! Ellen is heel ervaren, open minded, onbevreesd, vriendelijk en gewend om te dansen in het moment. Dat is voelbaar en zeer veilig voor de cliënt.”

 

Dialoog met je gids

 

Dank je wel Ellen. Ja, mijn leven is ten positieve veranderd. Dank zij jouw cursus "Dialoog met je gidsen" heb ik elk moment van de dag contact.  
Fijn om het gevoel te hebben niet alleen te zijn en vooral van jezelf te houden.
En vooral je hart te volgen.

  Ik kan bevestigen dat het zeer de moeite waard is om deze cursus te volgen. Ik was nogal sceptisch in getoond begin van de cursus ( inmiddels al jaren geleden) zal het nooit vergeten. Een heel bijzondere ervaring die ik nooit zal vergeten. Nog steeds bedankt Ellen Engelman. xxx

Hartcoherentie

Nogmaals hartelijk dank voor het mailen van de Hartcoherentie.
Ik beoefen het iedere dag en het bevalt goed.

2 Weken geleden is er weer een echo van mijn hart gemaakt en de uitslag was dat mijn hart weer zo goed als normaal is ! 

Dus het heeft gewerkt en ik ben er heel blij mee.