reconnection


Meer en meer merken we dat de trilling van de energie om ons heen (frequentie) in de aanloop naar 2012 aan het verhogen is. Ook is sprake van een tijdsversnelling. Ooit waren onze meridianen (energiebanen) en energiepunten verbonden met het netwerk van energiedraden dat om de aarde en door het universum loopt (het Veld, mooi beschreven in het gelijknamige boek van Lynn McTaggert). In de loop van de tijd echter is die verbinding verbroken. Door de Reconnection, een behandeling in twee delen, worden de energiepunten en -lijnen weer onderdeel van het geheel.  Om het maar eenvoudig te zeggen, als je je opnieuw verbindt (reconnect) met het veld, kun je de veranderingen in de energie de komende jaren veel beter aan. Zo simpel is het. 

In een rustige en veilige omgeving, waar je met gesloten ogen op een behandeltafel ligt, voer ik, zonder dat ik je aanraak, een patroon van handelingen uit, waardoor je meridianen en energiepunten weer worden verbonden met het universum. Bovendien worden je DNA strengen geactiveerd. Dat gaat in twee sessies. De eerste sessie voer ik alle vastgestelde handelingen uit, de tweede sessie (daar zit één of maximaal  twee nachten  tussen) is hetzelfde, met dien verstande dat de behandeling dan wordt bekrachtigd met een eindritueel. Na de eerste keer sta je energetisch iets open, het is aan te bevelen het dan wat rustig aan te doen. Geen voetbalstadions en popconcerten die avond. De ervaring heeft geleerd dat daar waar bij de healings veel concrete zaken worden uitgewerkt, er na de Reconnection vaak een helder inzicht komt in het levenspad en in vragen die op dit moment in je leven spelen. Maar ook bij de reconnection kan na afloop van zelfs pas de eerste sessie een genezing optreden van mentale, emotionele. spirituele of lichamelijke verstoringen.   Iedereen is vrij om te kiezen voor The Reconnection. Bedenk echter wel dat het beter is om vanuit een bevrijd systeem de Reconnection in te gaan. Ik gebruik de volgende metafoor: Ga geen makeup aanbrengen voordat je een maskertje hebt genomen. Dus één of twee Reconnective Healingen voordat je deze stap maakt is aan te bevelen. Maar als jij voelt dat je er klaar voor bent om te worden verbonden  met het veld: doen!!!   In tegenstelling tot de Reconnective Healing kan de Reconnection alleen op de persoon en niet op afstand worden gedaan.  

Het tarief van The Reconnection is vastgesteld: 333 euro. Een afspraak maak je het handigst via de telefoon (06 10573117)   Doe je een Reconnection, dan krijg je twee healingen daarbij cadeau.   

Nog even voor alle kritische consumenten. De Reconnection en Reconnective Healing bestaan al een fors aantal jaren. In die tijd zijn veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de werking van dit fenomeen. Ook omdat de medische wereld soms versteld stond van de resultaten van een enkele behandeling.  

Voor meer achtergrondinformatie over dit fenomeen kun je ook het boek van Eric Pearl lezen "De Reconnectie, heel jezelf, heel anderen" ISBN 978-90-75636-61-1