reconnective healing


Dr Eric Pearl was een succesvol chiropractor toen hij ontdekte dat hij, zonder zich daar nadrukkelijk op te richten, wonderbaarlijke genezingen teweeg bracht. In eerste instantie overkwam het hem, maar nadat hij de gebeurtenissen analyseerde ontdekte hij dat hij een soort energie doorgaf die tot nu toe onbekend was in de Healing-wereld.

In zijn missie zoveel mogelijk “practitioners” op te leiden die met dezelfde energie aan het werk kunnen, reist hij de hele wereld af. Inmiddels zijn “we” met 60.000 wereldwijd, ons aantal groeit snel! In een veilige, rustige omgeving waar je met gesloten ogen op een behandeltafel ligt, breng ik je in contact met de nieuwe energie en laat die haar werk doen. De hoge frequenties hebben zo’n krachtig helend vermogen dat die met geen enkele eerdere vorm van heling te vergelijken zijn. (Reiki etc.) Je zult de energie ervaren als golven, een warme deken, tintelingen of een andere sensatie, soms duidelijk, soms subtiel. Het kan ook zijn dat je niets waarneemt. Maar in welke mate je ook “voelt”, de energie doet gewoon haar werk. Ik raak je niet aan, alleen als het klaar is zul je mijn hand op je schouder voelen en je naam horen zeggen. Op het seminar waren er verhalen van practitioners van over de hele wereld. Sommigen werkten pas kort, anderen al jarenlang met Reconnective Healing. Zonder uitzondering waren het ontroerende getuigenissen van wondertjes. Overactieve kinderen die na twee healings net zo rustig waren als ouders van “normale kinderen” zouden dromen, tumoren die van tennisbal- tot erwtformaat waren geslonken en daarna verdwenen,  huilbabies die na een healing zeer tevreden babies werden, MS, RSI, ME, AIDS, de lijst is te lang om hier te noemen. Nadrukkelijk geven we GEEN GARANTIES en GEEN ZEKERHEID; er gebeurt wat mag gebeuren. Het advies is ook om de behandeling zonder enige verwachtingen in te gaan. Je zult zien dat hetgeen het universum voor je in petto heeft je stoutste verwachtingen nog overtreft. Je mag tevoren vertellen wat je zou willen veranderen of genezen, maar het hoeft niet.

Een Reconnective Healing heeft een prijs die afhankelijk is van de duur van de behandeling. Doordat de frequentie van de energie om ons heen al zoveel is opgelopen is de kracht van een healing nog veel groter dan die een paar jaar geleden al was. Door mijn ervaring met deze methode kan ik feilloos voelen wanneer het "klaar" is.

Tarieven op aanvraag

Een Reconnective Healing kan ook op afstand plaatsvinden. Ik heb slechts een naam nodig. Een foto is handig, maar zeker niet noodzakelijk. .

N.B. Het is begrijpelijk dat je, wanneer je een blokkade van welke aard ook hebt, alles in het werk stelt om daarvan af te komen. Echter, doe maar EEN GENEZINGSMETHODE TEGELIJK! Meer dan één vaak kostbare methoden combineren of tegelijkertijd ondergaan is verspilling van tijd en geld en levert vaak niets op. Je systeem wordt heen en weer geslingerd en weet niet waar het aan toe is. Onderga EEN methode en wacht dan ook rustig af wat daarmee aan resultaat wordt bereikt. Dat geldt zeker in het geval van deze healing omdat het een andere frequentie van energie is ten opzichte van alle andere methoden.