VISIONBOARD


 Verder dan Visionboard

 

Dankbaarheid is de basis van het leven!

 

 Als je dingen in je leven wilt verwezenlijken, aantrekken, dan kun je gebruik maken van de Wet van Aantrekking: ‘ waar je aandacht naar uitgaat, dat trek je naar je toe’ .

 

Dat geldt zowel voor positieve als negatieve dingen, dus wees bewust waar je je aandacht aan schenkt, en wat je wenst.

 

Om optimaal in positieve zin gebruik te kunnen maken van de Wet van Aantrekking is het noodzakelijk dat je DANKBAAR bent voor wat er IS. Dankbaarheid versterkt de kracht van wat je wenst.

 

Al het bovenstaande geldt voor zowel stoffelijke als onstoffelijke dingen!

 

Tel elke dag (ochtend) je zegeningen; schrijf ze op en maak de lijst hoe langer hoe groter; je zult je verbazen hoeveel dingen er zijn waarvoor je dankbaar bent.

 

Ook in het dagelijks leven; leer dankbaar te zijn ook voor de kleine dingen. Degene die je bedient in een winkel, de vakkenvuller die zorgt dat de dingen die je in de supermarkt nodig hebt, er ook daadwerkelijk staan, de chauffeur die de artikelen naar de winkel heeft vervoerd. Enz. Enz. Het lijkt heel vergaand, maar het is allemaal niet zo vanzelfsprekend. Stel je b.v. voor dat die de vrachtauto kapot is, of de chauffeur staakt......

 

Wees dankbaar voor je huis, dat je bescherming en veiligheid biedt, voor de verwarming, voor het stromende water en de warme douche. Er zijn plekken genoeg op aarde (ook heel dicht bij je, denk aan daklozen) waar dat allemaal niet vanzelfsprekend is.

 

Als je een rekening krijgt, hoef je niet dankbaar te zijn voor de rekening, maar je kunt wel dankbaar zijn voor hetgeen voor dat geld is gebeurd (iets gekocht? Gerepareerd? Kaartjes voor een mooie voorstelling??? Enz.)

 

Leg een steen naast je bed die je gemakkelijk in je hand kunt houden en ‘stop’ daar elke avond de herinnering in van iets moois wat die dag is gebeurd. Zeg dank je wel voor ..... zo wordt de steen opgeladen met positieve energie en is de laatste gedachte die je hebt voor je gaat slapen een positieve. Je zult zien dat je dan ook beter slaapt.

 

Wees dankbaar voor je gezondheid, die is niet vanzelfsprekend.

 

Wees dankbaar voor je familie, vrienden, kinderen. Er zijn ook in je naaste omgeving mensen die die moeten ontberen. Dankbaarheid verbetert ook de kwaliteit van relaties.

 

Zo kun je in heel veel aspecten van het leven zaken genereren waarvoor je dankbaar kunt zijn. Integreer die dankbaarheid in je leven en je zult zien dat je nog meer wordt gegeven om dankbaar te zijn.

 

Denk altijd positief, loop niet te mopperen, maar zie dat het glas half vol is.

 

Tenslotte maak je, in hetzelfde schriftje waarin je al je zegeningen hebt opgeschreven (laat wat ruimte over, want ik garandeer je dat je er nog veel gaat tegenkomen), een lijst met alles, stoffelijk en onstoffelijk, dat je graag zou willen. Omschrijf het ondubbelzinnig en uitgebreid en zet er meteen bij dat je dankbaar bent dat je het ontvangen hebt. Dat is de toverformule; doe alsof je het al hebt!!! (Heel belangrijk)

 

Gewoon wat handvatten om meer te gaan leven vanuit dankbaarheid. Je zult merken dat je dan ook meer gegeven wordt. En wees dan ook dankbaar voor kleine dingen, ze zijn het begin van de grotere J

 

De kosmische wetten, heten niet voor niets wetten. Als je consequent hiernaar leeft, zal je gegeven worden, in overvloed. Doe het om je leven te verrijken, niet alleen concreet, maar ook energetisch en emotioneel.

 

Wil je je wensen/uitgangspunten extra bekrachtigen? Maak dan een visionboard! Wil je een visionboard dat tof is om naar te kijken en gemaakt is in de creerende energie met anderen, kom dan naar een workshop “ Verder dan visionboard”. Zet je lijnen duidelijk uit!!!

 

Laat het Universum DUIDELIJK weten wat je wenst, en houd daar ook nog iets aan over wat mooi is om te bewaren, op te hangen en om naar te kijken. Want, hoe vaker je het in je opneemt, hoe krachtiger je wens doorkomt.

 

Roos (styliste) en ik (kenner van de wet van aantrekking, zoals we dit noemen) begeleiden je in een workshop, waar je een prachtig en professioineel visionboard gaat maken. Een hele middag stop je dan al je energie in jouw wensen. De ervaring leert dat daarna de eerste resultaten niet zo lang op zich laten wachten. Altijd weer vanuit dankbaarheid voor wat er al is.

 

Programma: 

 

Ontvangst met koffie/thee

 

Geleide meditatie waarin jij rustig kunt ontdekken wat je diep van binnen wilt bereiken, hebben of verwerven

 

Aan de slag met papier, stof, veren, kantjes, tijdschriften, lijm (natuurlijk) en verf om je helemaal uit te leven in een prachtige collage die jouw wensen op een niet mis te verstane wijze overbrengt

 

Napraten en elkaars borden bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Tijdspanne van 13.30 - 17.30. (Het bord MOET die middag worden afgemaakt. Hoe daadkrachtiger je het maakt, des te meer POWER zit er in! Maar Roos is een heel goede creatieve coach, die ervoor zorgt dat jij optimaal gestimuleerd wordt)

 

 

 

Bijdrage: 45 euro

 

Incl. Alle consumpties, versnaperingen en materialen

 

Een foamboard om het ook echt professioneel te maken

 

Tweekoppige begeleiding

 

 

 

MAXIMAAL 6 DEELNEMERS PER KEER  

Data: 26 maart en 7 mei 2017 (zie agenda)

 

 

Aanmelden graag via het formulier op de agenda op deze site, bij de middag van jouw keuze.

 

 

Info? welkom@ellen-engelman.nl of 06 10573117

Deze workshop is ook bij uitstek geschikt voor het vieren van je:

verjaardag

vrijgezellenfeest

vriendinnenmiddag

reunie 

ook mannen en kinderen (zo is onze ervaring) vinden knippen en plakken voor een middag heerlijk!

Binnen 100 kilometer van Amersfoort komen we ook naar jouw huis, bedrijf of locatie.

Bel of mail voor verdere informatie